BLIV MEDLEM

Mindegaver

I forbindelse med bisættelse eller begravelse ønsker nogle, at deltagerne giver et bidrag til Diabetesforeningen i stedet for blomster. Det kalder vi mindegaver. Nogle pårørende markerer årsdagen for dødsfaldet, afdødes fødselsdag eller anden mærkedag med årlige mindegaver.

Ønsker du, at Diabetesforeningen bliver tilgodeset i forbindelse med en begravelse eller bisættelse, kan du skrive det i dødsannoncen. Du kan for eksempel skrive:

”I stedet for blomster kan man betænke Diabetesforeningen: Reg. nr.: 3574 konto: 3574 4289 04, mærket NN (navn på den du vil mindes) og eget fulde navn.”

Sådan giver du en mindegave

Har du besluttet dig for at give en mindegave, skal du indbetale et valgfrit beløb på Diabetesforeningens bankkonto via din netbank. Vi kan desværre ikke modtage bidrag til mindegaver på MobilePay, da vi ikke kan se, hvem, der har indbetalt pengene.

Sådan giver du en mindegave via netbank

Ønsker du at skrive en kort besked til de pårørende, kan du skrive den i kommentarfeltet i netbank.

Husk også at oplyse navnet på den, du vil mindes og dit eget fulde navn.

Diabetesforeningen sender altid et takkebrev til de nærmeste pårørende. Her oplyser vi det totale beløb, som er doneret. Ingen beløb bliver knyttet til specifikke bidragydere, men vi oplyser navnene på dem, der har støttet, så de pårørende har mulighed for at takke personligt for bidragene.

Hvad går pengene til?

En mindegave doneret til Diabetesforeningen bidrager til foreningens arbejde med at hjælpe mennesker med diabetes. Diabetesforeningen anvender bidragene til at støtte forskning i diabetes, afholde børne- og familiekurser og oplyse om forebyggelse. Altså et bidrag der gør en forskel for fremtiden.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes