MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Mindegaver

En gestus – der hjælper i fremtiden

En mindegave gives ofte i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Sommetider er det den afdødes eller de pårørendes ønske, at deltagerne til begravelsen eller bisættelsen giver et bidrag til Diabetesforeningen i stedet for blomster.

Nogle pårørende vælger desuden at give en mindegave gentagende gange eksempelvis på årsdagen for dødsfaldet, fødselsdagen eller i forbindelse med en anden mærkedag.

En mindegave doneret til Diabetesforeningen bidrager til foreningens arbejde med at hjælpe mennesker med diabetes. Diabetesforeningen anvender bidragene til at støtte forskning i diabetes, afholde børne- og familiekurser og oplyse om forebyggelse. Altså et bidrag der gør en forskel for fremtiden.

Link til oplysninger om bankkonto:

Indbetaling via netbank

Gør opmærksom på dit ønske

Ønsker du, at Diabetesforeningen bliver tilgodeset i forbindelse med en begravelse eller bisættelse, kan du skrive det i dødsannoncen.

Du kan for eksempel skrive:
”I stedet for blomster kan man betænke Diabetesforeningen: Reg. nr.: 3574 konto: 3574 4289 04, mærket NN (navn på den du vil mindes) og eget fulde navn.”

NB: Skriv desuden dit CPR-nr., hvis du ønsker fradrag for dit bidrag.

PT. kan vi ikke modtage bidrag vedr. mindegaver på MobilePay, da vi ikke får informationer om indbetaler i de betalinger, vi modtager, og derfor bliver indbetalingerne anonyme.

Takkebrev fra Diabetesforeningen

Diabetesforeningen sender altid et takkebrev ud til de nærmeste pårørende. I brevet oplyser vi om, hvem der har støttet med mindegaver, da dette giver de pårørende mulighed for at takke personligt for bidragene. Derfor skal du altid huske, at oplyse navnet på den, du vil mindes og dit eget fulde navn.

Ønsker du at skrive en kort besked til de pårørende, kan du skrive den i kommentarfeltet i netbank. I takkebrevet vil det totale beløb doneret til foreningen blive oplyst, men ingen beløb bliver knyttet til specifikke bidragydere.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes