BLIV MEDLEM

Vil du være annoncør i vores blade?

Diabetesforeningen udgiver to blade, hhv. medlemsbladet "Diabetes" og fagbladet "Behandlerbladet".

Medlemsbladet "Diabetes"

Diabetesforeningens medlemsblad "Diabetes" udkommer 4 gange om året. Bladet kommer i et oplag på ca. 86.500 og modtages af foreningens medlemmer, praktiserende læger, hospitaler og biblioteker.

Medlemsbladet har blandt andet som mål at sikre læserne indsigt i den nyeste forskning inden for diabetes samt inspirere til en sund livsstil med fokus på kost og motion.

Bladet afspejler de livsvilkår, som mennesker med diabetes lever under og henvender sig både til diabetikere, pårørende, behandlere og politikere.

Se den nyeste udgave af Diabetes

Behandlerbladet

Behandlerbladet udkommer 2 gange årligt i april og oktober i et oplag på 8.000. Bladet henvender sig til behandlere og andre, der beskæftiger sig professionelt med diabetes - praktiserende læger og læger, sygeplejersker og diætister på de regionale diabetesambulatorier samt hospitalslæger og forskere.

Se den nyeste udgave af Behandlerbladet

Vil du være annoncør?

Ønsker din virksomhed at annoncere i et af Diabetesforeningens blade, så er du velkommen til at kontakte enten Søren Biune eller Kim Thines:

Søren Biune – Chef Marketing & Fundraising på mail: sb@diabetes.dk eller tlf. 41 91 88 45

Kim Thines – Projektleder Partnerskaber & CSR på mail: kim@diabetes.dk eller tlf. 41 91 88 29 (Kim varetager salg af annoncer samt oplyser priser og betingelser)

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes