MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Virksomheder: "Derfor støtter vi"

Læs udtalelser fra Diabetesforeningens samarbejdpartnere, og om hvorfor de netop har valgt at støtte Diabetesforeningen.

På billedet ses Chef for Marketing og Fundraising Søren Biune og Projektleder Kim Thines fra Diabetesforeningen sammen med Indkøbs- og Marketingdirektør Anders René Jensen fra REMA 1000.

REMA 1000

I REMA 1000 interesserer vi os for Hr. og Fru. Danmark. Vi arbejder i krydsfeltet mellem holdning og købmandskab og skal derfor matche det, forbrugerne efterspørger. Vi har lagt mærke til, at diabetes er et stigende problem i Danmark, og det har derfor været naturligt for os at gå aktivt ind og støtte kampen mod diabetes.

Vi ønsker at være en aktiv del af at gøre det nemmere og billigere at vælge sundt, så vi kan hjælpe med at knække det stigende problem med overvægt. Og når vi samtidig kan bidrage med midler til det store arbejde, som Diabetesforeningen gør, så føler vi, at det lykkes os at levere Discount med Holdning til de danske forbrugere.

Anders René Jensen
Indkøbs- og Markeringsdirektør
REMA 1000


GF Forsikring

Hos GF Forsikring vælger vi vores strategiske partnere med omhu. Samarbejdet skal være til GF Forsikring gensidig gavn – og det skal handle om mere end blot kroner og øre. Det handler også om værdier og holdninger til det at være i medlemmernes tjeneste. Det har vi bl.a. til fælles med Diabetesforeningen.

Hos GF Forsikring er vi stolte af at have et strategisk samarbejde med Diabetesforeningen. Ikke nok med at vi – gennem samarbejdet – kan sikre medlemmerne både rabat og nogle unikke dækninger på forsikringen. Aftalen indebærer også, at vi hvert år laver en donation til foreningens vigtige arbejde med at forbedre vilkårene for mennesker med diabetes.

Donationen til Diabetesforeningen, er gradvist blevet større i takt med, at medlemmerne har valgt at få deres forsikringer hos os i GF. Det viser, at vores samarbejde udvikler sig godt – til gavn for medlemmerne, for sagen og for os som samarbejdspartnere.

Brian Bisgaard
Partneransvarlig
GF Forsikring


Charity 24-7

Charity 24 7

Vi er utroligt glade og stolte af vores sammenarbejde med Diabetesforeningen, og håber vi med vores platform kan være med til at donere mange penge til blandt andet forskning inden for diabetes 1 og 2 samt det øvrige store arbejde, som Diabetesforeningen laver.

Niels Sterndorff
CEO & Stifter
CSR Research


Goodwings

CMH

Diabetesforeningen er partner med Goodwings, fordi foreningens arbejde passer med ét af de 17 verdensmål, der er grundlæggende for Goodwings. Men foreningen er også valgt, fordi de har forretningsmæssig forståelse, er aktive i samarbejdet og troværdige. Diabetes er et stigende problem, og vi er glade for gennem vores koncept at deltage i kampen mod


Din Hørespecialist

_MG_3600

Direktør Michael Westermann om samarbejdet med Diabetesforeningen:

"Flere studier peger på, at diabetikere har førøget risiko for nedsat hørelse. Med udgangspunkt i dette har Din Hørespecialist og Diabetesforeningen indgået et unikt samarbejde.

Vi glæder os meget til samarbejdet omkring en række spændende initiativer sammen med Diabetesforeningen og til at indgå som en aktiv partner i kampen mod diabetes.

Vi vil i samarbejde med Diabetesforeningen være at finde til en række arrangementer, hvor omdrejningspunktet vil være at fortælle om sammenhængen mellem diabetes og høretab samt informere om hvor langt man i dag er nået indenfor høreapparatteknologi og en dermed forbedret livskvalitet for den enkelte høreapparatbruger”. 

Din Hørespecialist er en professionelt drevet og landsdækkende kæde med 24 høreapparatbutikker.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes