BLIV MEDLEM

Tæl skridt

Støt diabetessagen som erhvervspartner med 5.000 kr. og deltag gratis i én af Dansk Firmaidrætsforbunds Tæl Skridt kampagner.

medarbejdere, skridttæller

Diabetesforeningen og Tæl Skridt har indgået et treårigt samarbejde om at få mere bevægelse ind i danskernes hverdag. Dansk Firmaidrætsforbund, der står bag Tæl Skridt-kampagnen, arbejder for at skabe sjov bevægelse på landets arbejdspladser. Motion er også et kerneområde for Diabetesforeningen, da øget bevægelse er med til at forebygge type 2-diabetes og dens alvorlige følgesygdomme. Jeres deltagelse vil samtidig skabe bedre sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

Tæl Skridt er en landsdækkende kampagne, der handler om at få mere bevægelse, socialt samvær, sundere vaner og lidt venlig konkurrence ind i arbejdsdagen. Kampagnen finder sted fire gange om året og varer 14 dage hver gang. På de to uger skal deltagerne forsøge at gå mindst 10.000 skridt om dagen. Alle kan være med og det kræver ikke omklædning.

Kontakt Kim Thines på e-mail: Kim@diabetes.dk eller ring 63 12 90 82 og hør mere om fordelene ved at støtte diabetessagen som erhvervspartner.

Læs mere og tilmeld hold

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes