MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Verdens Diabetesdag

FN har udpeget 14. november til Verdens Diabetesdag, og det markerer Aarhus Lokalforening.

Store Sal:
10.30 – 11.30:
Formand for Diabetesforeningen Truels Schultz åbner dagen ved at komme ind på hvad foreningen arbejder for og til hvad nytte? 

11.45 – 13.15:
Professor Arne Astrup fra Københavns Universitet holder oplæg om ”Spis dig slank efter dit blodsukker”. Ny forskning om kost. Efter foredraget vil der være mulighed for at købe en signeret udgave af bogen.
Billet kan bestilles på www.yourticket.dk eller i Diabetesstanden på dagen.  

13.30 – 14.30:
Professor Per Løgstrup Poulsen fra Aarhus Universitetshospital holder oplæg om senkomplikationer relateret til diabetes. Hvad kan man gøre for ikke at blive ramt af disse, og hvad kan man gøre, hvis de rammer en?

Lille Sal:
10.30 – 15.00:

Et Børneunivers hvor der hen over dagen sættes fokus på livet med diabetes i børnehøjde. Der vil være forskellige perspektiver på, hvordan det opleves at være barn og familie med diabetes.
Foruden oplæg vil en af aktiviteterne være en konkurrence, hvor børn med diabetes får mulighed for at tegne, male, bygge eller modellere, hvordan hverdagen opleves, når man har diabetes med i sin barndom og teenagetid.
14.30 – 15.00: Fernisering og præmieoverrækkelse af formand Truels Schultz. Hovedpræmien er en I Pad.

På DOKK1’s torveareal vil der være stande fra bl.a. Diabetesforeningen, Folkesundhed Aahus Kommune/Opsporingstest samt diverse andre interessenter med relation til diabetes.

 

Arrangementet er åbent for alle der har en interesse i Diabetesområdet, hvor fokus for Verdensdiabetesdagen i år er opsporing og forebyggelse af type 2-diabetes

Arrangør:

Aarhus Lokalforening

Hjemmeside:

Dato:

Sted:

Dokk1
Hack Kampmanns Pl. 2
8000 Aarhus C

Kontaktperson:

Annette Dippel Larsen

26179441

aarhus@diabetes.dk

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes