MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Holdtræning i Sundhedshuset (tirsdage)

Tirsdage kl. 17.30-19.00

- Hoveddør lukkkes 17.30:

Motionshold med andre medlemmer og med instruktør Zenia Thorgaard, leder af Fitnessdk, Glostrup i Sundhedshuset, 1. sal, Spejlsalen. 

Holdtræning hver tirsdag kl. 17.30 -19.00 (undt. hellligdage) i Sundhedhuset, 1. sal i salen Spejlsalen. Her kan medlemmer af lokalforeningen i Albertslunde træne med andre medlemmer af lokalforeningen. Indtil kl. 18.00 er der individuel opvarmning og kl. 18.00 startes holdtræningen af vores instruktør Zenia Thorgaard, som til daglig er leder er leder af Fitnessdk - Glostrup. Hun sammensætter hver uge et varierende program med vigtige øvelser, som hjælper med at regulere blodsukkeret og forbedre dit helbred.

Der er omklædningsfaciliteter ved siden af træningssalen. Deltagere i træningen skal være omklædt til træningstøj og må kun anvende indendørsfodtøj i salen.

Husk, at hoveddøren til Sundhedshuset lukker kl. 17.30.

Lokalforeningen er oprettet på "Holdsport.dk"

 

Diabetesforeningen i Albertslund anvender it-systemet "Holdsport.dk" til vores aktiviteter og har egne sider på "holdsport.dk" med kalender, beskeder til andre m.m. Alle vores aktiviteter - træningsaktiviteter og mødeaktiviteter oprettes inde på "holdsport.dk" og kan ses fra menu-pkt. "Kalender".  

Tilmelding for medlemmer af lokalforeningen til vores aktiviteter på "holdsport.dk"sendes på mail til: albertslund@diabetes.dk.Du modtager herefter et link til holdsport.dk, hvor du opretter dig som bruger og kan fra uge til uge på kalenderen i holdsport tilmelde dig de ønskede aktiviteter

Læs mere om vores

aktiviteter på

hjemmesiden:

albertslund.diabetes.dk 

Arrangør:

Albertslund Lokalforening

Dato:

Sted:

Sundhedshuset, 1. sal
Skolegangen 4
2620 Albertslund

Kontaktperson:

Glenn Molbech

22 76 88 34

albertslund@diabetes.dk

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes