MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Træn med fitnessmaskiner i Sundhedshuset (onsdage)

Onsdage kl. 17.30 - 19.00:

- Hoveddør lukkkes 17.30:

 

Træn med motionscykler, løbebånd, romaskine eller løfte vægte i Sundhedshuset, 1. sal, Store træningssal.

 

Vores instruktører er medlemmer, som er uddannede instruktører med kursus fra DGI  /DIF.

Medlemmer har mulighed for at træne med styrke -og kredsløbsmaskiner og andet udstyr. Der er også mulighed for at møde andre medlemmer, som træner med maskiner. Vores instruktører er medlemmer, som er uddannede instruktører med kursus fra DGI  /DIF.Diabetesforeningen har reserveret lokalet "Store Træningsal" hver onsdag kl. 17.30-19.00 og der er kun adgang for medlemmer af foreningen. 

Træningen foregår i Albertslund Centrum, Sundhedshuset, 1. sal,  Store træningssal med adgang til træningsmaskiner og øvrige udstyr. Der er omklædningsfaciliteter ved siden af Spejlsalen også på 1. sal. Deltagere skal være omklædt til træningstøj og må kun anvende indendørsfodtøj i salen. 

Husk, at hoveddøren til Sundhedshuset lukker kl. 17.30.

Lokalforeningen er oprettet

på "Holdsport.dk"

 

Lokalforeningen anvender it-systemet "Holdsport.dk" til vores aktiviteter og har egne sider på "holdsport.dk" med kalender, beskeder til andre m.m. Alle vores aktiviteter - træningsaktiviteter og mødeaktiviteter oprettes inde på "holdsport.dk" og kan ses fra menu-pkt. "Kalender".  

Tilmelding for medlemmer af lokalforeningen til vores aktiviteter på "holdsport.dk"sendes på mail til: albertslund@diabetes.dk.Du modtager herefter et link til holdsport.dk, hvor du opretter dig som bruger og kan fra uge til uge på kalenderen i holdsport tilmelde dig de ønskede aktiviteter

Læs mere om vores

aktiviteter på 

hjemmesiden:

albertslund.diabetes.dk 

 

Arrangør:

Albertslund Lokalforening

Dato:

Sted:

Sundhedshuset
Skolegangen 1
2620 Albertslund

Kontaktperson:

Glenn Molbech

22768834

albertslund@diabetes.dk

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes