MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Træn med fitnessmaskiner i Sundhedshuset (torsdage)

Torsdage kl. 17.30-19.00

- Hoveddør lukkkes 17.30:

 

Træn med motionscykler, løbebånd, romaskine eller løfte vægte hver torsdag i Sundhedshuset, 1. sal, Store og Lille træningssal.

 Vores instruktører er medlemmer, som er uddannede instruktører med kursus fra DGI  /DIF. Træningen foregår i Albertslund Centrum, Sundhedshuset, 1. sal,  Store træningssal og Lillle træningssal med adgang til træningsmaskiner og øvrige udstyr. Der er også mulighed for at møde andre medlemmer, som træner med maskiner. Der er omklædningsfaciliteter ved siden af Spejlsalen også på 1. sal. Deltagere skal være omklædt til træningstøj og må kun anvende indendørsfodtøj i salen.

Husk, at hoveddøren til Sundhedshuset lukker kl. 17.30.

Lokalforeningen er oprettet

på "Holdsport.dk"

 

Lokalforeningen anvender it-systemet "Holdsport.dk" til vores aktiviteter og har egne sider på "holdsport.dk" med kalender, beskeder til andre m.m. Alle vores aktiviteter - træningsaktiviteter og mødeaktiviteter oprettes inde på "holdsport.dk" og kan ses fra menu-pkt. "Kalender".  

Tilmelding for medlemmer af lokalforeningen til vores aktiviteter på "holdsport.dk"sendes på mail til: albertslund@diabetes.dk.Du modtager herefter et link til holdsport.dk, hvor du opretter dig som bruger og kan fra uge til uge på kalenderen i holdsport tilmelde dig de ønskede aktiviteter

Læs mere om vores

aktiviteter på 

hjemmesiden:

albertslund.diabetes.dk 

 

 

Arrangør:

Albertslund Lokalforening

Dato:

Sted:

Sundhedshuset
Skolegangen 1
2620 Albertslund

Kontaktperson:

Glenn Molbech

22 76 88 34

albertslund@diabetes.dk

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes