MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Generalforsamling med spændende foredrag

Onsdag den 27. februar 2019 kl. 19.00 afholder vi ordinær generalforsamling ifølge vedtægterne. Kandidater der ønsker at opstille til bestyrelsen bedes henvende sig til formand eller næstformand inden den 1. februar for at få nærmere oplysninger om bestyrelsens arbejde og muligheder som frivillig at blive aktiv i lokalforeningens arbejde. Der bliver afholdt infomøder for interesserede i løbet af februar forud for generalforsamlingen.

Efter generalforsamlingen og en kort pause er der foredrag om den positive virkning af motion for mennesker med type 2-diabetes.

Musik- og teaterproducent Jerry Ritz, der er stifter og formand for Hørsholm-Fredensborg Lokalforeningen, fortæller om, hvordan han har brugt motionsformen intervalgang som "medicin" mod type-2 diabetes. Han fik øjnene op for intervalgang efter at have deltaget i et videnskabeligt forsøg på professor Bente Klarlunds afdeling på Rigshospitalet. Titlen på foredraget er: "6 med tempo-skift", og det henviser til distancen seks kilometer.

Tilmelding med bestilling af billetter skal - pga. plads i lokalet - ske efter først til mølle-princippet.

Send en mail til horsholm-fredensborg@diabetes.dk. Oplys navn, adresse, telefon og medlemsnummer. Tilmelding på tlf. 45 86 66 55 mellem kl. 13.00-16.00 på hverdage (lukket lørdag/søndag/helligdage). Alle deltagere skal medbringe billet/bekræftelse som fremsendes på mail.

Der serveres forfriskninger, og det bliver muligt at købe foreningens kostbøger til særpris.

Gratis adgang for medlemmer af foreningen.

Dato: Onsdag den 27. februar 2019 kl. 19.00 til ca. 21.00 

Arrangør:

Hørsholm-Fredensborg Lokalforening

Hjemmeside:

Dato:

Sted:

Hørsholm Sognegård (indgang fra Ridebanen)
Barakstien 2
2970 Hørsholm

Kontaktperson:

Jerry Ritz

45 86 66 55 (ml. 13-16 på hverdage)

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes