MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Motivationsgruppe for type 2 diabetikere med eller uden ledsager

Hvad er det, der udvikler motivationen til egenomsorg?

I samarbejde med Allerød kommunes forebyggelsesgruppe ser vi frem til at oprette en motivationsgruppe for type 2-diabetikere og deres pårørende. Brochure med flere informationer kan bestilles hos en af instruktørerne, der står som kontaktpersoner til dette opslag.

Gruppens mødes 11 gange i et forløb, der strækker sig over efteråret og vinteren. Man laver ofte mad sammen i skolekøkkenet på Lillerød Skole fx efter vejledning af en klinisk diætist el. lign. Andre gange mødes gruppen på Kirkehavegaard, da Lokalforeningens instruktører vil dele rundhåndet ud af deres viden og erfaringer eller har inviteret en foredragsholder til at gå mere i dybden fx med egenomsorgen - hvad er det egentlig?

Den 12. november giver diabetessygeplejerske Sanne Kliim Petersen gode råd om motivation og forståelse for livet med diabetes. Det kan alle få brug for - også pårørende. Det er ikke let at ændre og fastholde nye vaner, men det hjælper at mødes regelmæssigt med andre i samme båd, så man kan udveksle erfaringer og støtte hinanden i at fastholde en ny livsstil.

Motivationsgruppen starter tirsdag den 29. oktober 2019 kl. 18:00 - 21:00 og slutter tirsdag den 25. februar 2020.

 

Arrangør:

Diabetesforeningens Lokalafdeling

Dato:

Sted:

Lillerød Skole
Frederiksborgvej 65
3450 Allerød

Kontaktperson:

Karsten Felsvang

22102516

karsten@felsvang.dk

Jim K. Jakobsen

31317601

jim.k.jakobsen@gmail.com

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes