MIT DIABETESBLIV MEDLEM

To foredrag: Hold hjernen frisk med intervalgang og læsning

Med tilskud fra Allerød Kommune byder lokalforeningen og biblioteket på en gratis aften med to foredrag om intervalgang og læsning. De indeholder viden om, hvordan vores velvære og livskvalitet  kan blive påvirket positivt af intervalgang og læsning. Alle er velkomne til at hente gratis billetter på biblioteket eller tilmelde sig her: https://www.bibliotek.alleroed.dk/arrangementer 

Det ene foredrag er ved læge og forsker ved Rigshospitalets Center for Aktiv Sundhed Kristian Karstoft, der har en ph.d. og doktorgrad i intervalgang. Han giver os nyt fra den seneste forskning om intervalgangs fordele for personer med type 2 diabetes herunder indflydelsen på fx blodsukker og kolesterol.

Det andet foredrag holder speciallæge og aldringsforsker Henning Kirk. Hvordan kan vi i en moden alder holde hjernen frisk? Selv om hjernen efter teenageårene skrumper lidt med årene, kan forstanden fortsat vokse. Vi kan udvide vores viden, håndelag, erfaring og ekspertise, men det kommer ikke af sig selv. Vi skal bruge hovedet og musklerne.

Vi opretter også et gratis aktivitetsforløb, som kombinerer intervalgang i Ravnsholt Skov med efterfølgende oplæsning og samtale på biblioteket. Læs mere under 20/2/2020 Allerød. Begge foredrag kan høres uden, at man skal melde sig til aktivitetsforløbet.

 

 

Arrangør:

Allerød Lokalforening og Bibliotek

Hjemmeside:

Dato:

Sted:

Allerød Bibliotek - salen i stuen
Skovensvej 4
3450 Allerød

Kontaktperson:

Næstformand Karsten Felsvang

22102516

alleroed@diabetes.dk

Bibliotekar Anne Thunbo

48126012

anth@alleroed.dk

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes