BLIV MEDLEM

Foredrag med Sophie Hillbrandt Jansen om kulhydrattælling og generalforsamling

Foredrag med Sophie Hillbrandt Jansen om kulhydrattælling

Som optakt til Diabetesforeningen i Hvidovres generalforsamling holder vi foredrag med klinisk diætist Sophie Hillbrandt Jansen.

Har dit blodsukker indimellem store udsving, og har du svært ved at få det under kontrol? Oplever du træthed, irritation og koncentrationsbesvær, når dit blodsukker ligger højt eller lavt? Eller oplever du, at din diabetes virker begrænsende på dine madvaner i dagligdagen på grund af bekymringer for forhøjet blodsukker og risikoen for følgesygdomme?

Hvis du kan nikke ja til nogle af ovenstående udsagn, så er der hjælp at hente – også uden at det behøver at være svært. Metoden kaldes kulhydrattælling.

Uanset om du har type 1 eller type 2 diabetes, så er det kulhydraterne i maden, som påvirker dit blodsukker – alle med diabetes kan derfor have glæde af at anvende basal kulhydrattælling – en metode som hjælper dig med at udpege og justere mængden af kulhydratholdige madvarer i dine måltider, så du får ro på blodsukkeret.

Kulhydrattælling er ikke en diæt, og du skal ikke udelukke bestemte typer mad, når du bruger kulhydrattælling – tværtimod giver metoden dig fleksibilitet i hverdagen til at spise et bredt og varieret udvalg af madvarer uden bekymringer for forhøjet blodsukker.

Efter foredraget er der generalforsamling i Diabetesforeningens lokalafdeling i Hvidovre.

Der vil blive serveret kaffe, te, frugt og sukkerfri-kage.

Arrangør:

Lokalforeningen i Hvidovre

Dato:

Sted:

Aktivitetcentret
Hvidovregade 49
2650 Hvidovre

Kontaktperson:

Jonna Hansen

40 13 59 33

Anni

61 34 19 99

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes