Serviceinfo: Problemer med kulhydratapp

Efter den populære gratis app "Diabetes og kulhydrattælling" mandag den 18. januar blev flyttet til ny teknisk platform, oplever nogle brugere problemer med manglende billedkort. Vi arbejder på højtryk for at løse problemet.

App2 460X330
22. januar 2021 | Af Anna Thyra Westenbæk atw@diabetes.dk

OPDATERING mandag den 8. februar: Vi har sendt en ny opdatering ud, som burde løse problemet med at billedkort forsvinder. Du kan derfor godt sige ja til opdatering af appen. Vi arbejder fortsat på at løse de sidste fejl, for eksempel at alle kort vises som sunde (grøn), og at appen fejlagtigt giver besked om ny opdatering, hver gang den åbnes. Tak til alle, der har hjulpet med feedback og kommentarer.

OPDATERING torsdag den 28. januar: Der er lavet en opdatering til appen, som retter fejlen på de enheder, der ikke har Diabetesforeningens billedkort. Der skulle gerne komme en besked i appen, som der plejer, men tjek gerne i App Store eller Google Play, at appen er opdateret til den seneste version. 


Med opdateringen af hjemmesiden diabetes.dk mandag den 18. januar blev også den populære gratis-app til kulhydrattælling flyttet over på en ny teknisk platform. For nogle brugere har det desværre betydet, at appen ikke fungerer efter hensigten.

Det er problemet

Det forlyder, at alle Diabetesforeningens billedkort i appen forsvinder, så kun kategorierne er synlige.

Problemet opstår, hvis man siger ja til at opdatere appen, når man åbner den.

Det kan du gøre

Vi opfordrer for en sikkerheds skyld indtil videre brugerne til at:

  • gemme eventuelle billedkort man har oprettet selv,
  • takke 'Nej' til opdatering

Hvis du har spørgsmål, så skriv til app@diabetes.dk 

Der arbejdes på højtryk for at løse problemet!