Gå for diabetes-sagen og vind et gavekort til Eventyrsport

Hvert et skridt tæller for diabetessagen. 105 har allerede meldt sig til TeamWalk, der er et vandringsfællesskab til gavn for diabetes – men der er endnu plads til lidt flere. Og Diabetesforeningen sætter nu et gavekort på 1.000 kr. til Eventyrsport på højkant til deltager nummer 125.

Tramuntana bjergene, Mallorca
18. februar 2022 | Af Eva Tingkær. Foto: Fundació Mallorca Turisme teamwalk@diabetes.dk

I januar skød Diabetesforeningen TeamWalk i gang. Det er kort og godt et vandringsfællesskab til gavn for diabetes. Alle kan melde sig til, uanset vandringserfaring, og blive en del af små lokale vandrefællesskaber, der gennem foråret og sommeren vandrer sammen i de danske landskaber. Målet er at blive klar til finalen, som er en fem dage lang vandretur på Mallorca.

– Det er gået stærkt med tilmeldinger. Vi har rundet deltager nummer 105 og oplever stor interesse for diabetessagen. Det er fantastisk med interessen for at blive en del af et meningsfyldt fællesskab, som støtter arbejdet for at sikre et godt liv med diabetes og en fremtid uden. Vi vil gerne kvittere for interessen og forærer derfor et gavekort på 1.000 kr. til Eventyrsport til TeamWalk-deltager nummer 125, siger Claus Richter, adm. direktør i Diabetesforeningen.

Ansøg – og få besked, hvis det er dig, der er deltager nummer 125

Som deltager på TeamWalk går du forrest for at sætte Danmark i bevægelse og sætte fokus på den hastige udvikling af type 2-diabetes, samt for at skabe et bedre liv for børn og voksne med type 1-diabetes.

Det er inspireret af Team Rynkeby, hvor cykelentusiaster årligt indtager de danske landeveje i deres gule holdtrøjer, når de cykler penge ind til fordel for børn med kræft.

Læs mere om TeamWalk

– Med de indsamlede penge fra TeamWalk vil Diabetesforeningen både hjælpe børn og familier til en bedre hverdag med type 1-diabetes og sætte fokus på forskning og forebyggelse af type 2-diabetes. Vi håber, at endnu flere har lyst til at gå med, så vi kan få sat Danmark i bevægelse for fællesskabet og den gode sags skyld.

Ansøg om deltagelse på TeamWalk