Fyldte koteletter

Varme retter

Fyldte koteletter

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

1450/345

kJ/kcal

Energi

20

g

Kulhydrat

17

g

Fedt

26

g

Protein

200

g

Frugt/grønt pr. person

5

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

1 stort løg (ca. 210 g)
8 champignoner (ca. 150 g)
1 tsk. flydende fedtstof
10 soltørrede tomater (ca. 50 g)
5 friske blade salvie eller 1 tsk. stødt salvie
salt, peber
1 spsk. flydende fedtstof

4 svinekoteletter uden fedtkant (ca. 100 g pr. stk.)
tandstikkere

 

Sennepssovs
1 orange peberfrugt (ca. 180 g)
1 stort løg (ca. 210 g)
1 tsk. flydende fedtstof
2-3 spsk. sennep
½ l grøntsagsbouillon
salt, peber
evt. jævning

Sådan gør du

Hak løg og champignoner fint. Skær de soltørrede tomater i mindre stykker. Svits løg og svampe et par minutter i fedtstoffet. Tilsæt de soltørrede tomater og salvie, og smag til med salt og peber.

Skær en lomme i hver kotelet. Fordel fyldet i koteletterne, og luk dem med tandstikkere. Krydr kødet med salt og peber. Grill koteletterne, eller steg dem på en pande i fedtstoffet.

Sovs

Skær peberfrugt og løg i tern. Svits dem i fedtstoffet i et par min. Tilsæt sennep, og rør i blandingen. Kom bouillon i, og kog sovsen i ca. 5 min. Blend sovsen, og smag den til. Jævn den evt.

Servering 

Server grøntsager, f.eks. dampede blomkål eller broccoli, til retten, og evt. fuldkornsris.