Fyldte koteletter

Varme retter

Fyldte koteletter

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

1450/345

kJ/kcal

Energi

20

g

Kulhydrat

17

g

Fedt

26

g

Protein

200

g

Frugt/grønt pr. person

5

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

1 stort løg (ca. 210 g)
8 champignoner (ca. 150 g)
1 tsk. flydende fedtstof
10 soltørrede tomater (ca. 50 g)
5 friske blade salvie eller 1 tsk. stødt salvie
salt, peber
1 spsk. flydende fedtstof

4 svinekoteletter uden fedtkant (ca. 100 g pr. stk.)
tandstikkere

 

Sennepssovs
1 orange peberfrugt (ca. 180 g)
1 stort løg (ca. 210 g)
1 tsk. flydende fedtstof
2-3 spsk. sennep
½ l grøntsagsbouillon
salt, peber
evt. jævning

Sådan gør du

Hak løg og champignoner fint. Skær de soltørrede tomater i mindre stykker. Svits løg og svampe et par minutter i fedtstoffet. Tilsæt de soltørrede tomater og salvie, og smag til med salt og peber.

Skær en lomme i hver kotelet. Fordel fyldet i koteletterne, og luk dem med tandstikkere. Krydr kødet med salt og peber. Grill koteletterne, eller steg dem på en pande i fedtstoffet.

Sovs

Skær peberfrugt og løg i tern. Svits dem i fedtstoffet i et par min. Tilsæt sennep, og rør i blandingen. Kom bouillon i, og kog sovsen i ca. 5 min. Blend sovsen, og smag den til. Jævn den evt.

Servering 

Server grøntsager, f.eks. dampede blomkål eller broccoli, til retten, og evt. fuldkornsris.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.