Grontsagsfyld Til Wrap Web

Aftensmad

Grøntsagsfyld til wrap

Ernæringsindhold

Pr. person

1025/245

kJ/kcal

Energi

25

g

Kulhydrat

10

g

Fedt

10

g

Protein

-

g

Frugt/grønt pr. person

10

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

1 løg (ca. 100 g)
1 lille hvidkålshoved (ca. 600 g)
1 spsk. flydende fedtstof
2 tsk. stødt karry
1 æble (ca. 110 g)
1 dåse bønnemiks (240 g drænet)
1 dl mandler (ca. 50 g)
salt, peber

Sådan gør du

Halver løget, og skær det i tynde strimler.

Halver hvidkålen, og fjern stokken.

Snit kålen fint.

Brænd karryen af i fedtstoffet, og svits løg og hvidkål i ca. 5 min., til det er faldet lidt sammen.

Skær æblet i tern, og tilsæt dem sammen med bønnerne.

Varm fyldet godt igennem.

Hak mandlerne, og rist dem evt. på en tør pande.

Kom dem i grøntsagsfyldet.

 

SERVERING
Kom fyldet i en wrap eller omelet, og spis evt. salat til.

 

TIP
Du kan lave kikærtepandekager. De har et lavere indhold af kulhydrat end almindelige wraps – og er glutenfri. Find opskriften diabetes.dk

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.