Kålsalat Med Kikærter Web

Kålsalat med ristede kikærter

Ernæringsindhold

Pr. person

800/195

kJ/kcal

Energi

14

g

Kulhydrat

11

g

Fedt

6

g

Protein

165

g

Frugt/grønt pr. person

6

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

1 lille hvidkål (ca. 600 g)
½ dåse kikærter (ca. 120 g)
1 spsk. olie
25 g græskarkerner (ca. 1 dl)
2 spsk. sojasauce
1 lille æble (ca. 55 g)

Marinade
2 spsk. æbleeddike
2 spsk. olie
salt, peber

Sådan gør du

Halver kålen. Fjern stokken, og snit kålen fint.

Rist kikærterne i fedtstoffet, til de har fået farve.

Tag dem af panden.

Rist græskarkernerne i et par minutter.

Tilsæt sojasauce og rør rundt, indtil sojasaucen er fordampet.

Skær æblet i tern.

Rør ingredienserne til marinaden sammen, og vend den i salaten.

Tilsæt kikærter, græskarkerner og æbletern.

 

SERVERING
Spis salaten som tilbehør til f.eks. kylling, hakkebøf eller en grøntsagsret.


TIP
Du kan tilsætte chili eller hvidløg, når du rister kikærterne.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.