Pandekylling

Varme retter

Pandekylling

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

975/230

kJ/kcal

Energi

14

g

Kulhydrat

6

g

Fedt

27

g

Protein

290

g

Frugt/grønt pr. person

4

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

1 pakke kyllingebrystfilet (ca. 400 g)

1 spsk. flydende fedtstof

1 fed hvidløg

2 porrer (ca. 430 g)

3 persillerødder (ca. 210 g)

1 dåse tomater, gerne hakkede (400 g)

1 lille grøn peberfrugt (ca. 115 g)

1 tsk. tørret oregano eller 1 spsk. frisk

1 tsk. paprika

salt, peber

evt. jævning

Sådan gør du

Skær hvert kyllingebryst i 2-3 stykker, og brun dem i fedtstoffet i ca. 5 min. Pres hvidløget, og tilsæt det.

Skær porrerne i skiver à ca. ½ cm og persillerødderne i tern eller stave. Svits grøntsagerne i 2-3 min. Tilsæt tomater og krydderier, og lad retten småkoge i ca. 15 min. med låg.

Skær peberfrugten i strimler, og kom den i retten.

Lad det koge i yderligere 2-3 min. Smag til, og jævn evt. sovsen.

Servering

Server pandekylling med dit foretrukne tilbehør til gryderetter, eks. salat og fuldkornspasta, -bulgur, -ris eller blomkålsris.