Rugbrødschips

Snacks

Rugbrødschips

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

550/130

kJ/kcal

Energi

19

g

Kulhydrat

4

g

Fedt

3

g

Protein

0

g

Frugt/grønt pr. person

41

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

7-8 meget tynde skiver rugbrød skåret af daggammelt fuldkornsrugbrød (ca. 200 g)

1 spsk. rapsolie

Sådan gør du

Pensl rugbrødet med olie på den ene side, og skær det i mindre stykker. Rist brødet i ovnen ved 175⁰ C (varmluft) i ca. 15 min. på midterste ovnrille, til det får farve, men uden at det branker. Vend evt. i brødchipsene under bagningen.

Afkøl chipsene på en bagerist.

Servering

Server rugbrødschips som tilbehør til salater, suppe eller som snack, evt. med dip til.

Opbevaring

Opbevar rugbrødschips i en lufttæt beholder.

Tip

Du kan lave rugbrødschips af forskellige slags rugbrød.

Lav en større portion ad gangen, når ovnen alligevel er i gang.