Rugbrødspandekager

Desserter og kager

Rugbrødspandekager

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. stk.

275/65

kJ/kcal

Energi

7

g

Kulhydrat

3

g

Fedt

2

g

Protein

0

g

Frugt/grønt pr. stk.

18

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

10 stk.

ca. 200 g øllebrød uden tilsat sukker
½ dl havregryn, gerne finvalsede
2 æg
1 spsk. sukker
½ tsk. natron
½ tsk. stødt kanel
½ dl skummet- eller minimælk
2 spsk. flydende margarine

Sådan gør du

Pisk ingredienserne godt sammen.

Bag 10 små pandekager på en pande med god belægning, så pandekagerne ikke hænger i. Bag ved jævn varme, så de bliver gennembagte.

Servering

Server rugpandekager til et mellemmåltid.

Variation

Du kan tilsætte 1 tsk. vaniljesukker i stedet for kanel.