Sandwich med kylling

Madpakker og pålæg, Kolde retter

Sandwich med kylling

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. stk.

175/40

kJ/kcal

Energi

2

g

Kulhydrat

2

g

Fedt

4

g

Protein

9

g

Frugt/grønt pr. stk.

4

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

8 stk.

1 tsk. flydende fedtstof
½ tsk. stødt karry efter smag
75 g kyllingeinderfileter
2 skiver lufttørret skinke (ca. 30 g)
50 g moden mangofrugt
2 spsk. klippet purløg
2 blade spidskål (ca. 25 g)
2 dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
salt, peber
evt. karry

Sådan gør du

Varm fedtstoffet op. Brænd karryen af, og tilsæt kyllingefileterne. Svits dem til de er gennemstegte, og afkøl dem.

Skær skinke og kylling i små stykker. Skær mango og spidskål i små stykker. Bland alle ingredienser med det syrnede mælkeprodukt. Smag til med salt, peber og evt. karry.

Servering

Server kyllingefyldet som fyld i en sandwich bestående af rugbrød eller groft sandwichbrød med grøntsager til. Fyldet rækker til 4 hele stykker brød, som efterfølgende halveres på skrå.

Opbevaring

Fyldet kan opbevares i køleskab i 2-3 dage.

Variation

Afdryppet ananas i egen lage eller 1-2 spsk. mangochutney efter smag kan anvendes i stedet for mangofrugt.