Sennepskartofler med spidskål

Tilbehør

Sennepskartofler med spidskål

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

925/400

kJ/kcal

Energi

38

g

Kulhydrat

3

g

Fedt

9

g

Protein

90

g

Frugt/grønt pr. person

10

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

700 g nye, små kartofler

½ spidskål (ca. 400 g)

1 lille rødløg (ca. 55 g)

2 spsk. kapers

 

Dressing

3 dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt

1 spsk. dijonsennep

2 spsk. sød fransk sennep

salt, hvid peber

 

Pynt

½ bundt dild eller persille

Sådan gør du

Kog kartoflerne lige netop møre. Pil og afkøl dem.

Snit spidskålen fint. Snit løget fint. Afdryp kapers. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber.

Bland kartofler, kål, løg og kapers i dressingen, og lad kartoffelsalaten trække i mindst ½ time i køleskab.

Pynt inden servering med finthakket dild eller persille.

Servering

Server sennepskartofler med spidskål til kogt eller stegt kylling, fisk eller en grøntsagsret.

Alternativ

Salaten er også lækker som tilbehør til grillmad.