Skinkesalat

Madpakker og pålæg

Skinkesalat

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. 2 spsk. (ca. 30 g)

90/20

kJ/kcal

Energi

1

g

Kulhydrat

1

g

Fedt

3

g

Protein

10

g

Frugt/grønt pr. stk.

3

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

Ca. 1½ dl

100 g kogt skinke
1 lille peberfrugt (ca. 100 g)
50 g syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
½ tsk. fintrevet løg
½ tsk. dijonsennep
salt, peber

Sådan gør du

Hak skinken. Skær peberfrugten i små tern.

Bland syrnet mælkeprodukt med fintrevet løg, sennep, salt og peber. Vend skinke og peberfrugt i blandingen.

Servering

Server skinkesalat som fyld i sandwich, pitabrød, grove burgerboller m.m.