Skinketortilla med sennepscreme

Kolde retter, Madpakker og pålæg

Skinketortilla med sennepscreme

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. stk.

1200/285

kJ/kcal

Energi

36

g

Kulhydrat

8

g

Fedt

14

g

Protein

65

g

Frugt/grønt pr. stk.

19

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

4 store fuldkornstortillaer (ca. 240 g)
100 g friskost med højst 17 % fedt
1 spsk. sød fransk sennep
1 tsk. dijonsennep
salt og peber

 

Fyld
2 blade icebergsalat
1 stor gulerod (ca. 100 g)
½ grøn peberfrugt (ca. 75 g)
½ bundt purløg
4-8 skiver kogt og/eller røget skinke (ca. 100 g)

Sådan gør du

Rør friskosten med sennep, og smag til med salt og peber. Smør blandingen på tortillaerne.

Afdryp salaten godt, snit den fint, og fordel på tortillaerne. Riv gulerødderne groft, og fordel det på salaten. Skær peberfrugten i små tern, og drys dem på sammen med klippet purløg. Læg skinken på til sidst, og rul tortillaerne stramt sammen.

Servering

Server skinketortilla med sennepscreme som frokostret med salat eller grøntsagsstænger til.

Tip

Skær skinketortilla i skiver à ca. 4 cm, og server dem til forret, tapas eller brunch.