Varm pastasalat med kylling

Varme retter

Varm pastasalat med kylling

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

1375/330

kJ/kcal

Energi

35

g

Kulhydrat

9

g

Fedt

24

g

Protein

185

g

Frugt/grønt pr. person

10

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

4 gulerødder (ca. 300 g)
1 fennikel (ca. 150 g)
½ savojkål (ca. 300 g)
1 pakke kyllingeinderfileter (ca. 300 g)
1 spsk. flydende fedtstof
salt, peber
1 spsk. friskrevet ingefær
1-2 tsk. sambal oelek eller fiskesauce efter smag
1 fed hvidløg
1 lille dåse light kokosmælk (165 ml)
150 g fuldkornspasta (ca. 3 dl)

 

Pynt

frisk koriander – kan udelades

Sådan gør du

Skræl gulerødderne, og skær dem i tykke stave. Halver og snit fenniklen. Fjern de yderste grove blade samt stokken af savojkålen. Skær kålen i tynde strimler.

Varm fedtstoffet op, brun kyllingekødet, og steg det, til det er gennemstegt. Tilsæt salt og peber, og tag kødet af varmen.

Tilsæt gulerødder, sambal olek, presset hvidløg og revet ingefær. Svits retten i ca. 5 min.

Tilsæt fennikel og savojkål, og svits det med i et par min. Tilsæt kokosmælk.

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Vend pastaen i retten, og server straks.

Drys frisk koriander over inden servering.

Servering

Server varm pastasalat som frokostret, evt. med brød til.

Variation

En pose wok-grøntsager kan anvendes i stedet for friske grøntsager.