Wokret med ris og rejer

Varme retter

Wokret med ris og rejer

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

1375/325

kJ/kcal

Energi

25

g

Kulhydrat

16

g

Fedt

20

g

Protein

160

g

Frugt/grønt pr. person

9

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

1 lime
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
300 g rejer
1 fennikel (ca. 140 g)
1 spsk. olie
1 pose frosne wokgrøntsager (ca. 500 g)
1 rest kogte fuldkornsris eller -bulgur (ca. 250 g)

 

Pynt
frisk koriander
50 g peanuts (ca. 1 dl)

Sådan gør du

Pres saften af en lime, og pres hvidløget. Rør limesaft, hvidløg og olie sammen, og vend rejerne i blandingen.

Skær fenniklen i tynde skiver. Svits fenniklen i olien i et par min. Tilsæt wokgrøntsagerne, og svits dem med i ca. 5 min.

Tilsæt ris eller bulgur og rejer, og varm retten igennem.

Drys hakket koriander og hakkede peanuts over retten lige inden servering.

Servering

Server evt. fuldkornsbrød til.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.