TeamWalk fællesskab

Gå for en fremtid uden diabetes

Kom med i diabetesbevægelsen med TeamWalk. Som deltager går du den ekstra mil for at sætte fokus på diabetes i Danmark.

Gå for en fremtid uden diabetes

TeamWalk er et meningsfuldt fællesskab, der går sammen for en fremtid uden diabetes. 

Som deltager på TeamWalk er du med på et lokalt hold, der vandrer sammen og derigennem sætter fokus på den hastige udvikling af type 2-diabetes, og samler ind for at skabe et bedre liv for børn og voksne med type 1-diabetes.

Indsamlingen går direkte til støtte for børn med diabetes og deres familier, samt til forskning i og forebyggelse af diabetes.

image-text
Facebook

Kom med i fællesskabet

De første TeamWalk-grupper er allerede i gang med at gå. Skal du med? Hold øje med TeamWalks Facebookgruppe, og kom med på næste gåtur.

Oplevelser for livet

TeamWalk byder dig på et meningsfuldt fællesskab med masser af gode vandreoplevelser i ind- og udland, samtidig med at du gør en forskel for mennesker med diabetes. 

Målet for dig som deltager på TeamWalk er fem dages vandring på den berømte vandrerute GR221 på Mallorca den 11.-17. september 2022. På bare få timer tager ruten dig fra betagende turkisblå laguner ved havet til storslåede udsigter over bjergene.

TeamWalk logo

Et stærkt fællesskab

Hvad enten du er en aktiv vandrer eller en entusiastisk nybegynder, der ønsker et godt vandrefællesskab, så er TeamWalk noget for dig. Her kommer du nemlig med på et hold, der vandrer sammen, støtter og motiverer hinanden, og deler skønne øjeblikke undervejs.

Du bliver en del af et lokalt TeamWalk-hold, som i løbet af foråret og sommeren træner op med vandreture i nærområdet minimum hver 14. dag. Udover de regelmæssige vandreture i lokalområdet kommer en række sociale aktiviteter i løbet af sæsonen. Glæd dig til et nærværende og givende sammenhold på TeamWalk.

Indsamling for en god sag

Som deltager på TeamWalk går du forrest for at sætte Danmark i bevægelse og sætte fokus på den hastige udvikling af type 2-diabetes, samt for at skabe et bedre liv for børn og voksne med type 1-diabetes.

Du og dit team yder en aktiv indsats for at rejse penge til dette vigtige arbejde, for eksempel ved at lave aftaler med lokale virksomheder om at sponsorere jeres hold eller arrangere andre fundraising-aktiviteter. Holdenes indsamlede midler går direkte til støtte for børn med diabetes og deres familier, samt til forskning i og forebyggelse af diabetes.

Vi hjælper jer godt i gang med tips og tricks til indsamling.

Støtte2

Støt TeamWalk

Når du støtter TeamWalk er du med til at hjælpe børn med diabetes og deres familier, samt til at giver midler til forskning i og forebyggelse af diabetes. Her kan du se, hvordan du kan støtte.

Støt TeamWalk

TeamWalk støtter børn og voksne med diabetes

TeamWalk-deltagere går den ekstra mil i kampen mod diabetes. I samler penge ind til fordel for børn og voksne med diabetes og for forskningen i diabetes. Pengene går blandt andet til støtte til børn som Arthur-Emil.

Holdenes indsamlede midler går direkte til støtte for børn med diabetes og deres familier, samt til forskning i og forebyggelse af diabetes.

TeamWalk-holdenes indsamlede midler går ikke til administration men til ovennævnte formål, for at gøre den størst mulige forskel for mennesker med diabetes.

Hver dag får et barn i Danmark konstateret type 1-diabetes – en sygdom som hverken kan forebygges eller helbredes. Et af de børn er Arthur-Emil, som var blot 11 måneder gammel, da han fik diagnosen. Det resulterede i en helt ny hverdag for Arthur-Emil og hans forældre – en hverdag fuld af usikkerhed. Heldigvis har 1-årige Arthur-Emil nu fået en insulinpumpe og en sensor, samt vigtig rådgivning og støtte fra Diabetesforeningen. Det har resulteret i en glad og smilende dreng, som Arthur-Emils mor Frederikke beskriver det. Som deltager på TeamWalk bidrager du til, at vi kan hjælpe endnu flere børn som Arthur-Emil.

Samtidig støtter du også Diabetesforeningens arbejde for en fremtid uden diabetes. Vi støtter hvert år ambitiøse forskningsprojekter, som kan bidrage til en lysere fremtid for de 280.000 danskere der i dag lever med diabetes. Et af de mange forskningsprojekter vi har støttet er forskning i den kunstige bugspytkirtel ved læge, post. doc. Ajenthen G. Ranjan.

Læs mere om Diabetesforeningens arbejde

Arthur-Emil
Arthur-Emil. Foto: Privat

Bliv sponsor for TeamWalk

Som sponsor for TeamWalk støtter du dit lokale hold i kampen imod diabetes. Du har mulighed for at få dit logo på holdets tøj, du kan få et støttelogo til brug i mailsignaturer og på web, og du får et diplom som tak for din støtte. 

Se sponsorpakker

Det får du, som deltager på TeamWalk

Informationsmøder ikon

Informationsmøder

Du bliver klædt godt på til turen og til arbejdet med at finde sponsorer til dit lokale TeamWalk. 

Træningsfællesskab ikon

Træningsfællesskab

Du bliver del af et aktivt og motiverende fællesskab, der sammen træner op til vandreturen på Mallorca. 

Deltagerhåndbog ikon

Deltagerhåndbog

Deltagerhåndbogen er din manual til fællesskabet i TeamWalk. Her får du træningsforslag, pakkelister, gode råd til fundraising og sponsorater, fakta om turen og meget mere.

Rejsepakke ikon

Rejsepakke

Turen til Mallorca den 11.-17. september 2022 inkluderer:

  • Bagagetransport

  • Hotel (6 overnatninger i delt værelse – enkeltværelse kan tilkøbes)

  • Forplejning morgen, middag og aften

  • Vandreguide på hele turen.

Rejsen planlægges i samarbejde med Jysk Rejsebureau. Vandrepakken koster 9.995 kr.

Læs mere hos Jysk Rejsebureau

Teamtøj ikon

Tøj til turen

Du får et lækkert sæt vandretøj til turen med logoer fra alle de sponsorer, jeres TeamWalk har indgået aftaler med. Pakken inkluderer:

  • 2 t-shirts

  • 1 fleece jakke

  • 1 soft shell jakke.

Rabatter og fordele ikon

Rabatter og fordele

Som deltager på TeamWalk får du følgende rabatter hos vores samarbejdspartnere:

  • 25% rabat hos Eventyrsport
  • 15% rabat hos Jysk Rejsebureau
Motion

Kom med på TeamWalk

Der er plads til mere end 100 deltagere i TeamWalk i 2022. Vi glæder os til at vandre med dig!

Ansøg om at deltage