MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Bønnesalat med pesto

Fremgangsmåde

Skyl og afdryp bønnerne. Kog de grønne bønner i letsaltet vand i 2 min. Afdryp og afkøl dem.

Snit forårsløget fint. Skær tomaterne i halve eller kvarte.

Pisk ingredienserne til marinaden sammen.

Hak pistacienødderne groft.

Kom ingredienserne i dit glas i denne rækkefølge:
Pesto, de 2 slags bønner, forårsløg, Mozarella, tomater og pistacienødder.

Luk glasset.

Servering
Server salaten som frokostret med fuldkornsbrød til.

  • Kolde retter,Madpakke og pålæg,Salat og tilbehør,Vegetar
  • Energi 1800 kJ, Kulhydrat 19 g, Fedt 26 g, Kulhydrat pr. 100 g 6 g
  • 1 person

Ingredienser

¼ dåse bønner f.eks. black eye bønner eller kidneybønner
100 g grønne bønner
1 forårsløg (ca. 20 g)
3-4 cherrytomater (ca. 50 g)

7 små kugler frisk Mozarellaost (ca. 50 g)

Marinade:
1½ spsk. grøn pesto
1 spsk. citronsaft
1 spsk. vand

10 pistacienødder

Fremgangsmåde

Skyl og afdryp bønnerne. Kog de grønne bønner i letsaltet vand i 2 min. Afdryp og afkøl dem.

Snit forårsløget fint. Skær tomaterne i halve eller kvarte.

Pisk ingredienserne til marinaden sammen.

Hak pistacienødderne groft.

Kom ingredienserne i dit glas i denne rækkefølge:
Pesto, de 2 slags bønner, forårsløg, Mozarella, tomater og pistacienødder.

Luk glasset.

Servering
Server salaten som frokostret med fuldkornsbrød til.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes