MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Skinkemuffins

Fremgangsmåde

Sæt havregrynene i blød i mælken i ca. 15 minutter. Hak de soltørrede tomater fint. Rør alle ingredienserne, undtagen skinke, godt sammen med en håndmikser. Vend skinketernene i.

Fordel dejen i 10 dybe muffinsforme og bages ved 200° C i ca. 25 min. på midterste ovnrille.

Servering
Skinkemuffins er velegnede i madpakken med grøntsager til.

Opbevaring
Skinkemuffins kan fryses.

Alternativ
Ærter kan anvendes i stedet for majs. Kylling eller salattern kan erstatte skinke.

  • Madpakke og pålæg
  • 40 minutter
  • Pr. stk.: Energi 650 kJ, Kulhydrat 18 g, Fedt 5 g, Kulhydrat pr. 100 g 25 g
  • 10 stk.

Ingredienser

  • 1 dl finvalsede havregryn
  • (ca. 30 g)
  • 2 dl mælk med højst 0,7 % fedt
  • 4-5 soltørrede tomater (ca. 25 g)
  • 100 g majs
  • 200 g skinke i tern
  • 100 g hvid hvedemel
  • 100 g hvedemel
  • 1 æg
  • 2 spsk. fedtstof
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. salt
  • 10 dybe muffinsforme

Fremgangsmåde

Sæt havregrynene i blød i mælken i ca. 15 minutter. Hak de soltørrede tomater fint. Rør alle ingredienserne, undtagen skinke, godt sammen med en håndmikser. Vend skinketernene i.

Fordel dejen i 10 dybe muffinsforme og bages ved 200° C i ca. 25 min. på midterste ovnrille.

Servering
Skinkemuffins er velegnede i madpakken med grøntsager til.

Opbevaring
Skinkemuffins kan fryses.

Alternativ
Ærter kan anvendes i stedet for majs. Kylling eller salattern kan erstatte skinke.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes