MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Skinketortilla med sennepscreme

Fremgangsmåde

Rør friskosten med sennep og smages til med salt og peber. Smør blandingen på tortillaerne.
Afdryp salaten godt, snit den fint og fordel på tortillaerne. Riv gulerødderne groft og fordel det på salaten. Skær peberfrugten i små tern og drys dem på sammen med klippet purløg.
Læg skinken på til sidst, og rul tortillaerne stramt sammen. 

Servering
Server skinketortilla med sennepscreme til frokost.

Tip
Skinketortilla kan skæres i skiver á ca. 4 cm og serveres til forret, tapas eller brunch.

  • Madpakke og pålæg,Kolde retter
  • Pr. person: Energi 2250 kJ, 68 g kulhydrat, 15 g fedt, kulhydrat pr. 100 g 19 g (4 store fuldkornstortillas á ca. 250 g)
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 store fuldkornstortillas á ca. 250 g
  • 100 g friskost med højst 4 % fedt
  • 1 spsk. sød fransk sennep
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • Salt og peber

Fyld

  • 2 blade icebergsalat
  • 1 stor gulerod (ca. 100 g)
  • ½ grøn peberfrugt (ca. 75 g
  • ½ bdt. purløg
  • 4-8 skiver kogt og/eller røget skinke (ca. 100 g)

Fremgangsmåde

Rør friskosten med sennep og smages til med salt og peber. Smør blandingen på tortillaerne.
Afdryp salaten godt, snit den fint og fordel på tortillaerne. Riv gulerødderne groft og fordel det på salaten. Skær peberfrugten i små tern og drys dem på sammen med klippet purløg.
Læg skinken på til sidst, og rul tortillaerne stramt sammen. 

Servering
Server skinketortilla med sennepscreme til frokost.

Tip
Skinketortilla kan skæres i skiver á ca. 4 cm og serveres til forret, tapas eller brunch.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes