MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Broccoliruller

Fremgangsmåde

Del broccoli i mindre buketter. Blend dem og løg helt fint.

Tilsæt æg, fedtstof og krydderier.

Hak edamamebønner og salattern groft, og kom dem i blandingen.

Form farsen til 12 ruller.

Bland rasp og nigella frø, og vend rullerne i det.

Bag dem ved 200˚ C i ca. 25 min. på midterste ovnrille.

Vend dem et par gange.

 

Servering

Spis rullerne lune eller kolde f.eks. med sød chilisovs til.

  • Kolde retter,Varme retter,Vegetar
  • Pr. stk.: Energi 300 kJ, Kulhydrat 3 g, Fedt 4 g, Kulhydrat pr. 100 g 6 g
  • 12 stk.

Ingredienser

1 bundt broccoli (ca. 400 g)
1 lille løg (ca. 55 g)
1 æg
1 spsk. flydende fedtstof
½ tsk. stødt spidskommen
1 tsk. salt
½ tsk. peber, gerne citronpeber 

50 g edamamebønner
75 g salattern med højst 17 % fedt                        

3 spsk. nigella frø
3 spsk. rasp, gerne fuldkorn

Fremgangsmåde

Del broccoli i mindre buketter. Blend dem og løg helt fint.

Tilsæt æg, fedtstof og krydderier.

Hak edamamebønner og salattern groft, og kom dem i blandingen.

Form farsen til 12 ruller.

Bland rasp og nigella frø, og vend rullerne i det.

Bag dem ved 200˚ C i ca. 25 min. på midterste ovnrille.

Vend dem et par gange.

 

Servering

Spis rullerne lune eller kolde f.eks. med sød chilisovs til.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes