BLIV MEDLEM

Tiramisu

Tiramisu, Italiensk dessert

Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud. Pisk æggeblommer, vanilje og sukker, til det er luftigt. Vend yoghurten i. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i yoghurtblandingen.

Rør pulverkaffe og vand sammen og tilsæt Kahlua. Dryp det over ladyfingers.

Fordel yoghurtblandingen i 4 portionsglas og stik 2 ladyfingers i hvert glas. Stil dem i køleskab i mindst 1 time.

Servering
Sigt kakao over lige inden servering og server tiramisu som dessert.

Tip
Du kan også lave desserten i et fad. Læg ladyfingers nederst og fordel yoghurtblandingen ovenpå. Sigt kakao over.

  • Dessert og kage
  • Pr. person: Energi 625 kJ, Kulhydrat 19 g, Fedt 4 g, Kulhydrat pr. 100 g 18 g
  • 4 personer

Ingredienser

    • 1 stang vanilje
    • 1 bæger pasteuriserede æggeblommer (ca. 40 g)
    • 2 tsk. sukker
    • 1 bæger pasteuriserede æggehvider (ca. 40 g)
    • 200 g græsk yoghurt 2 %
    • ½ dl kogende vand
    • 1-2 tsk. pulverkaffe
    • evt. 1 spsk. Kahlua likør
    • 8 stk. ladyfingers
  • Pynt
  • kakao

Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud. Pisk æggeblommer, vanilje og sukker, til det er luftigt. Vend yoghurten i. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i yoghurtblandingen.

Rør pulverkaffe og vand sammen og tilsæt Kahlua. Dryp det over ladyfingers.

Fordel yoghurtblandingen i 4 portionsglas og stik 2 ladyfingers i hvert glas. Stil dem i køleskab i mindst 1 time.

Servering
Sigt kakao over lige inden servering og server tiramisu som dessert.

Tip
Du kan også lave desserten i et fad. Læg ladyfingers nederst og fordel yoghurtblandingen ovenpå. Sigt kakao over.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes