MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Frugtsalat med rugdrys, eksotisk

Fremgangsmåde

Skær frugterne i små stykker. Pres saften af limen og riv den skrællede ingefær fint.
Bland frugstykkerne med kokosmælk, limesaft og ingefær og lad blandingen trække i ca. 30 min.
Blend rugbrødet eller riv det groft. Varm honning op og rist brødet i ca. 5 min. Tilsæt kokosmel og rist det, indtil kokosmelet har fået farve.

Servering
Servér frugtsalaten med rugdrys som et mellemmåltid.

  • Snack og mellemmåltid,Dessert og kage
  • Pr. person: Energi 650 kJ, 25 g kulhydrat, 4 g fedt, kulhydrat pr. 100 g 16 g
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1/2 frisk ananas (ca. 250 g)
  • 1/2 moden mango (ca. 125 g)
  • 1 lime
  • 1 dl kokosmælk light
  • 1 tsk. frisk ingefær, kan udelades

Drys
1 1/2 skive mørkt rugbrød (ca. 75 g)
1 spsk. flydende honning
2 spsk. kokosmel

 

 

Fremgangsmåde

Skær frugterne i små stykker. Pres saften af limen og riv den skrællede ingefær fint.
Bland frugstykkerne med kokosmælk, limesaft og ingefær og lad blandingen trække i ca. 30 min.
Blend rugbrødet eller riv det groft. Varm honning op og rist brødet i ca. 5 min. Tilsæt kokosmel og rist det, indtil kokosmelet har fået farve.

Servering
Servér frugtsalaten med rugdrys som et mellemmåltid.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes