MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Myslibar

Fremgangsmåde

Hak nødderne groft. Rist dem sammen med havregryn på en tør pande. Knus cornflakesene groft.

Smelt chokoladen. Rør honningen i den varme chokolade.

Bland havregrynsblanding, cornflakes, abrikosmarmelade og kanel med chokoladeblandingen.

Fordel massen i en form ca. 20 x 16 cm foret med bagepapir. Stil formen i køleskabet i mindst et par timer og gerne til næste dag.

Skær mysli-pladen i 12 stkykker.

Servering
Servér myslibar som mellemmåltid, gerne sammen med grøntsager. barrene kan pakkes ind og medbringes til f.eks.

  • Snack og mellemmåltid
  • Pr. stk.: Energi 550 kJ, Kulhydrat 17 g, Fedt 5 g, Kulhydrat pr. 100 g 54 g
  • 12 stk.

Ingredienser

  • 50 g hasselnødder
  • 150 g grovvalsede havregryn
  • 50 g fuldkorns-cornflakes, f.eks. havreflakes
  • 50 g mørk chokolade med mindst 70 % kako
  • 50 g honning
  • 2 spsk. abrikosmarmelade
  • 1/2 tsk. stødt kanel 

Fremgangsmåde

Hak nødderne groft. Rist dem sammen med havregryn på en tør pande. Knus cornflakesene groft.

Smelt chokoladen. Rør honningen i den varme chokolade.

Bland havregrynsblanding, cornflakes, abrikosmarmelade og kanel med chokoladeblandingen.

Fordel massen i en form ca. 20 x 16 cm foret med bagepapir. Stil formen i køleskabet i mindst et par timer og gerne til næste dag.

Skær mysli-pladen i 12 stkykker.

Servering
Servér myslibar som mellemmåltid, gerne sammen med grøntsager. barrene kan pakkes ind og medbringes til f.eks.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes