MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Chilisild

Fremgangsmåde

Riv løget fint.

Skær peberfrugten i små tern og bladsellerien i tynde skiver.

Skær de afdryppede sildefileter i små stykker.

Pres hvidløget.

Bland det med fromage frais, chilisovs og stødt chili.                

Smag til med salt og peber.

Vend grøntsager og sild i dressingen.

Servering
Server chilisild som pålæg på rugbrød.

  • Madpakke og pålæg
  • Pr. person (ca. 75 g): Energi 300 kJ, Kulhydrat 4 g, Fedt 4 g, Kulhydrat pr. 100 g 5 g
  • 6 personer

Ingredienser

½ lille løg (ca. 25 g)
1 lille rød peberfrugt (ca. 115 g)
1 stilk bladselleri (ca. 30 g)
2 marinerede sildefileter (ca. 150 g)

Dressing
½ fed hvidløg
1½ dl fromage frais (ca. 150 g)
1 spsk. sød chilisovs
ca. ¼ tsk. stødt mild chili efter smag
salt, peber

Fremgangsmåde

Riv løget fint.

Skær peberfrugten i små tern og bladsellerien i tynde skiver.

Skær de afdryppede sildefileter i små stykker.

Pres hvidløget.

Bland det med fromage frais, chilisovs og stødt chili.                

Smag til med salt og peber.

Vend grøntsager og sild i dressingen.

Servering
Server chilisild som pålæg på rugbrød.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes