MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Fiskerulle

Fremgangsmåde

Kog bønnerne i 3-4 min. i letsaltet vand. Hak ægget groft. Findel ørredfileterne. Riv løget fint.

Bland æg, ørred og løg sammen med osten.Tilsæt saften af 1/2 lime og smag til med salt og peber. Klip purløg fint.

Læg et stykke madfilm (ca. 35 x 25 cm) på et spækbræt. Fordel kaviar og purløg i et tyndt lag på madfilmen - ikke helt ud til kanterne. Læg halvdelen af fiskeblandingen midt på - på den lange led. Læg bønnerne ned langs midten. Kom resten af fiskeblandingen oven på, og rul det sammen til en pølse.
Sørg for at lukke enderne godt sammen, så fyldet ikke ryger ud.

Læg fiskerullen i fryseren - evt. på spækbrættet i ca. 1 time.
Kasser madfilmen. Skær rullen i 12 skiver.

Servering
Server fiskerulle til en frokost med fuldkornsbrød.

  • Kolde retter
  • Pr. skive: Energi 275 kJ, Kulhydrat 2 g, Fedt 3 g, Kulhydrat pr. 100 g 3 g
  • 12 skiver

Ingredienser

  • 25 g grønne bønner
  • 1 hårdkogt æg
  • 2 pakker røget ørredfilet (250 g)
  • 1/2 lille løg (ca. 25 g)
  • 75 g friskost naturel med højst 17 % fedt
  • 1 lime
  • Salt, peber
  • 1 potte purløg
  • 1 lille glas rød kaviar (ca. 125 g)

 

Fremgangsmåde

Kog bønnerne i 3-4 min. i letsaltet vand. Hak ægget groft. Findel ørredfileterne. Riv løget fint.

Bland æg, ørred og løg sammen med osten.Tilsæt saften af 1/2 lime og smag til med salt og peber. Klip purløg fint.

Læg et stykke madfilm (ca. 35 x 25 cm) på et spækbræt. Fordel kaviar og purløg i et tyndt lag på madfilmen - ikke helt ud til kanterne. Læg halvdelen af fiskeblandingen midt på - på den lange led. Læg bønnerne ned langs midten. Kom resten af fiskeblandingen oven på, og rul det sammen til en pølse.
Sørg for at lukke enderne godt sammen, så fyldet ikke ryger ud.

Læg fiskerullen i fryseren - evt. på spækbrættet i ca. 1 time.
Kasser madfilmen. Skær rullen i 12 skiver.

Servering
Server fiskerulle til en frokost med fuldkornsbrød.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes