MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Agurkesalat

Fremgangsmåde

Vask agurkerne og skær dem i ca. 3 mm tykke skiver. Læg agurkeskiverne i rene glas.

Kog eddike, vand og salt op og tag det af varmen. Tilsæt peber, sødemiddel og evt. konserverings­middel. Hæld eddikelagen over agurkeskiverne og luk glassene.

Alternativ

Agurkesalaten kan tilsættes 1 stort bdt. friskklippet dild.

  • Syltning
  • Kan spises uden begrænsning
  • Ca. 1 l

Ingredienser

    • 2 salatagurker (ca. 600 g)
  • Lage
  • 4 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 1½ tsk. salt
  • ¼ tsk. peber
  • sødemiddel svarende til ca. 75 g sukker
  • evt. konserveringsmiddel

Fremgangsmåde

Vask agurkerne og skær dem i ca. 3 mm tykke skiver. Læg agurkeskiverne i rene glas.

Kog eddike, vand og salt op og tag det af varmen. Tilsæt peber, sødemiddel og evt. konserverings­middel. Hæld eddikelagen over agurkeskiverne og luk glassene.

Alternativ

Agurkesalaten kan tilsættes 1 stort bdt. friskklippet dild.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes