MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Brombærmarmelade

Fremgangsmåde

Varm brombær, vand, citronsaft og farin eller sukker langsomt op til kogepunktet, og lad det koge i nogle minutter. Udrør geleringsmiddel i vand og tilsæt det, mens der røres.

Kog marmeladen i yderligere ca. 2 min. Tilsæt sødemiddel og smag til.

Hæld marmeladen på rene glas, og luk dem straks.

  • Syltning
  • Pr. spsk. (ca. 15): Energi 25 kJ, Kulhydrat 1 g, Fedt 0 g, Kulhydrat pr. 100 g 4 g
  • Ca. 3 dl

Ingredienser

  • 500 g brombær
  • 1 dl vand
  • 2 spsk. citronsaft
  • 25 g farin eller sukker
  • ½ tsk. Rød Melatin
  • ½ dl vand
  • Sødemiddel svarende til ca. 75 g sukker eller efter smag

Fremgangsmåde

Varm brombær, vand, citronsaft og farin eller sukker langsomt op til kogepunktet, og lad det koge i nogle minutter. Udrør geleringsmiddel i vand og tilsæt det, mens der røres.

Kog marmeladen i yderligere ca. 2 min. Tilsæt sødemiddel og smag til.

Hæld marmeladen på rene glas, og luk dem straks.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes