BLIV MEDLEM

Bulgursalat med salattern

Fremgangsmåde

Kog bulguren efter anvisning på pakken og afkøl den.

Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Kog bønnerne i letsaltet vand i et par min., afkøl dem herefter.

Skær abrikoserne i mindre stykker. Skær evt. salattern i mindre stykker. Rør ingredienserne til marinaden sammen. Bland marinaden sammen med grøntsager, Hvid ost og bulgur.

Klip basilikum og vend det i bulgursalaten lige inden servering.

Servering
Server bulgursalat med salattern som frokostret.

Opskriftbanner

  • Salat og tilbehør,Vegetar,Kolde retter
  • Pr. person: Energi 1050 kJ, Kulhydrat 40 g, Fedt 5 g, Kulhydrat pr. 100 g 14 g
  • 4 personer

Ingredienser

    • 125 g bulgur
    • ½ tsk. salt
    • 4 gulerødder (ca. 300 g)
    • 300 g grønne bønner
    • 8 tørrede abrikoser (ca. 40 g)
    • 75 g salattern med højst 17% fedt
    • 1 bundt frisk basilikum
  • Marinade
  • 2 spsk. Balsamico eddike
  • saft af 1 citron
  • sødemiddel svarende til 15 g sukker

Fremgangsmåde

Kog bulguren efter anvisning på pakken og afkøl den.

Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Kog bønnerne i letsaltet vand i et par min., afkøl dem herefter.

Skær abrikoserne i mindre stykker. Skær evt. salattern i mindre stykker. Rør ingredienserne til marinaden sammen. Bland marinaden sammen med grøntsager, Hvid ost og bulgur.

Klip basilikum og vend det i bulgursalaten lige inden servering.

Servering
Server bulgursalat med salattern som frokostret.

Opskriftbanner

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes