MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Coleslaw

Fremgangsmåde

Bland syrnet mælkeprodukt, sødemiddel, hvidvinseddike, salt og peber sammen. Smag dressingen til med søde­middel og salt.

Skær hvidkålen i fine strimler. Skræl guleroden og riv den groft. Skær æblet i tern.

Bland grøntsager og æble i en skål. Hæld dressingen over grøntsagerne, og bland salaten godt. Dæk skålen til og stil den i køleskab, hvor den trækker i 2-3 timer inden servering.

Servering
Server coleslaw til stegte retter.

  • Salat og tilbehør
  • Pr. person: Energi 475 kJ, Kulhydrat 20 g, Fedt 1 g, Kulhydrat pr. 100 g 8 g
  • 2 personer

Ingredienser

    • 1 skive hvidkål (ca. 150 g)
    • 1 stor gulerod (ca. 100 g)
    • 1 æble (ca. 125 g)
  • Dressing
  • ¾ dl syrnet mælkeprodukt med
  • højst 1,5 % fedt
  • f.eks A38 letmælk, naturel
  • sødemiddel svarende til
  • ca. 10 g sukker
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • salt, peber

Fremgangsmåde

Bland syrnet mælkeprodukt, sødemiddel, hvidvinseddike, salt og peber sammen. Smag dressingen til med søde­middel og salt.

Skær hvidkålen i fine strimler. Skræl guleroden og riv den groft. Skær æblet i tern.

Bland grøntsager og æble i en skål. Hæld dressingen over grøntsagerne, og bland salaten godt. Dæk skålen til og stil den i køleskab, hvor den trækker i 2-3 timer inden servering.

Servering
Server coleslaw til stegte retter.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes