MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Cornflakestoppe, grove

Fremgangsmåde

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt det i en skål over vandbad.

Knus cornflakesene groft og bland dem med enten appelsinskal eller nødder og citronskal og vend det ned i chokoladen.

Fordel fyldet i 12 små konfektforme eller sæt med 2 teskeer 12 små toppe på en tallerken på plastfolie og stil det i køleskab.

Opbevaring
Opbevar grove cornflakestoppe i køleskab.

  • Dessert og kage
  • Version 1: Energi 100 kJ, Kulhydrat 3 g, Fedt 1 g, Kulhydrat pr. 100 g 47 g Version 2: Energi 150 kJ, Kulhydrat 3 g, Fedt 2 g, Kulhydrat pr. 100 g 46 g
  • 12 stk.

Ingredienser

    • Variation 1
    • 30 g mørk chokolade med orangesmag og mindst 70 % kakaoindhold
    • 2 dl fuldkornscornflakes (ca. 30 g)
    • 2 spsk. hakket syltet appelsinskal (ca. 20 g)
  • Variation 2
  • 30 g mørk chokolade med mindst 70 % kakaoindhold
  • 2 dl fuldkornscornflakes (ca. 30 g)
  • 5-7 hakkede valnødder (ca. 20 g)
  • ½ tsk. fintrevet skal af usprøjtet citron
  • 12 små konfektforme

Fremgangsmåde

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt det i en skål over vandbad.

Knus cornflakesene groft og bland dem med enten appelsinskal eller nødder og citronskal og vend det ned i chokoladen.

Fordel fyldet i 12 små konfektforme eller sæt med 2 teskeer 12 små toppe på en tallerken på plastfolie og stil det i køleskab.

Opbevaring
Opbevar grove cornflakestoppe i køleskab.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes