MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Frugtsuppe, eksotisk

Fremgangsmåde

Halver mangofrugterne, og ­pil stenen ud. Skrab "Kødet" ud af ­skallen med en ske. Halver appelsinen, og pres saften ud. Blend frugtkødet med appelsin­saften og 1 dl vand.

Kog de 2 dl vand op og tag vandet fra varmen. Rør kartoffelmelet ud i lidt vand og pisk det i vandet. Pisk blandingen i frugtsuppen. Halver passionsfrugterne, og ­skrab kernerne ud.

Servering
Portionsanret frugtsuppen i 4 dybe tallerkener eller skåle. Fordel kernerne fra passionsfrugterne på suppen.

Server frugtsuppen kold og pynt med choko­ladeblade, citronmelisse eller mynte.

  • Dessert og kage
  • pr. person: Energi 300 kJ, Kulhydrat 15 g, Fedt 1 g, Kulhydrat pr. 100 g 8 g
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1½ moden mangofrugt (ca. 225 g "kød")
  • 1 appelsin
  • 3 dl vand
  • 1½ tsk. kartoffelmel
  • 2-3 passionsfrugter (ca. 50 g kerner)
  • Pynt:
  • citronmelisse, mynte eller chokoladeblade.

Fremgangsmåde

Halver mangofrugterne, og ­pil stenen ud. Skrab "Kødet" ud af ­skallen med en ske. Halver appelsinen, og pres saften ud. Blend frugtkødet med appelsin­saften og 1 dl vand.

Kog de 2 dl vand op og tag vandet fra varmen. Rør kartoffelmelet ud i lidt vand og pisk det i vandet. Pisk blandingen i frugtsuppen. Halver passionsfrugterne, og ­skrab kernerne ud.

Servering
Portionsanret frugtsuppen i 4 dybe tallerkener eller skåle. Fordel kernerne fra passionsfrugterne på suppen.

Server frugtsuppen kold og pynt med choko­ladeblade, citronmelisse eller mynte.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes