MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Havregrynskugler

Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Rør alle ingredienserne godt sammen, brug gerne en håndmikser.

Stil blandingen i køleskab i ca. 15 min. Tril massen til små kugler, der rulles i kokosmel.

Opbevaring
Opbevar havregrynskugler i køleskab.

Opskriftbanner

  • Dessert og kage
  • 1 kugle: Energi 125 kJ, Kulhydrat 3 g, Fedt 2 g, Kulhydrat pr. 100 g 31 g
  • Ca. 30 stk.

Ingredienser

    • 75 g smørbart fedtstof med højst 40 % fedt
    • 3 dl finvalsede havregryn (ca. 90 g)
    • ½ stang vanilje
    • 25 g brun farin
    • Sødemiddel svarende til ca. 50 g sukker, gerne flydende
    • 1½ spsk. kakao
    • 2 spsk. stærk kaffe
    • 1 spsk. rom, cognac eller appelsinsaft
    • mandelessens, kan udelades
  • Pynt 
  • ½ dl kokosmel 

Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Rør alle ingredienserne godt sammen, brug gerne en håndmikser.

Stil blandingen i køleskab i ca. 15 min. Tril massen til små kugler, der rulles i kokosmel.

Opbevaring
Opbevar havregrynskugler i køleskab.

Opskriftbanner

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes