MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Julekaffe med fyld

Fremgangsmåde

Riv appelsinen på et råkostjern eller et juliennejern. Gem strimlerne til pynt. Halver og pres appelsinen. Hæld saften over tranebær og mandelsplitter sammen med Grand manier.

Lad blandingen trække i mindst 30 min.

Pisk Creme Fine. Fordel fyldet i 4 høje glas. Hæld kaffe over og fordel fløden over.

Pynt med appelsinstrimlerne.

Servering
Server julekaffe med fyld straks.

  • Drikke
  • Pr. person: Energi 550 kJ, Kulhydrat 10 g, Fedt 8 g, Kulhydrat pr. 100 g 4 g
  • 4 personer

Ingredienser

    • 1 appelsin, usprøjtet
    • 25 g soltørrede tranebær
    • 20 g mandelsplitter
    • 4 tsk. Grand manier
    • 8 dl stærk kaffe
    • sødemiddel svarende til ca. 50 g sukker
  • Pynt
  • ½ dl Creme Fine
  • Revne appelsinstrimler

Fremgangsmåde

Riv appelsinen på et råkostjern eller et juliennejern. Gem strimlerne til pynt. Halver og pres appelsinen. Hæld saften over tranebær og mandelsplitter sammen med Grand manier.

Lad blandingen trække i mindst 30 min.

Pisk Creme Fine. Fordel fyldet i 4 høje glas. Hæld kaffe over og fordel fløden over.

Pynt med appelsinstrimlerne.

Servering
Server julekaffe med fyld straks.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes