BLIV MEDLEM

Junisalat

Fremgangsmåde

Rens grøntsagerne og riv dem groft (råkostjern eller foodprocessor). Tø ærternen op, hvis de er frosne og bland dem i grøntsagerne. Bland snittet purløg eller hakket persille i.

Servering
Server juni-salat som tilbehør til kød, fjerkræ eller fisk sammen med kartofler, ris, pasta eller brød.

Alternativ
Blomkålen kan deles i små buketter i stedet for at rives.

Opskriftbanner

  • Salat og tilbehør
  • Pr. person: Energi 250 kJ, Kulhydrat 7 g, Fedt 1 g, Kulhydrat pr. 100 g 4 g
  • 2 personer

Ingredienser

  • 3-4 blomkålsbuketter (ca. 125 g)
  • 1 stor gulerod (ca. 100 g)
  • 1/4 agurk (ca. 100 g)
  • 1 dl ærter (ca. 60 g)
  • purløg eller persille

Fremgangsmåde

Rens grøntsagerne og riv dem groft (råkostjern eller foodprocessor). Tø ærternen op, hvis de er frosne og bland dem i grøntsagerne. Bland snittet purløg eller hakket persille i.

Servering
Server juni-salat som tilbehør til kød, fjerkræ eller fisk sammen med kartofler, ris, pasta eller brød.

Alternativ
Blomkålen kan deles i små buketter i stedet for at rives.

Opskriftbanner

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes