MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Kartofler, brunede

Fremgangsmåde

Smelt sukkeret, til det er lysebrunt. Tilsæt margarine.

Skyl kartoflerne med koldt vand og kom dem i blandingen. Lad det småkoge ved svag varme med låg på i ca. 5 min. Rør nogle gange imens.

Tilsæt sødemiddel og evt. kulør.

Servering
Server brunede kartofler som tilbehør til julemiddagen.

  • Salat og tilbehør
  • Pr. person: Energi 425 kJ, Kulhydrat 16 g, Fedt 3 g, Kulhydrat pr. 100 g 15 g
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 spsk. sukker
  • 1 spsk. flydende margarine
  • 1 glas små, kogte, pillede kartofler (ca. 450 g)
  • sødemiddel svarende til ca. 25 g sukker, gerne flydende
  • evt. kulør

Fremgangsmåde

Smelt sukkeret, til det er lysebrunt. Tilsæt margarine.

Skyl kartoflerne med koldt vand og kom dem i blandingen. Lad det småkoge ved svag varme med låg på i ca. 5 min. Rør nogle gange imens.

Tilsæt sødemiddel og evt. kulør.

Servering
Server brunede kartofler som tilbehør til julemiddagen.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes