MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Kanelsnegle

Fremgangsmåde

Dej
Varm mælken, til den er håndvarm. Smuldr gæren i. Tilsæt margarine, sukker, salt, sødemiddel og mel. Hold lidt af melet tilbage.

Ælt dejen grundigt. Rul den ud på et meldrysset bord ca. 30 x 40 cm.

Fyld
Stryg minarinen udover. Drys sødemiddel og kanel over.Rul dejen sammen til en tyk pølse, og skær den i 2 cm brede skiver med en skarp kniv. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir.

Skiverne kan med fordel lægges i muffinsforme, så er man sikker på, at de bevarer en flot form.

Stil til hævning ca. 45 min.

Pensel med mælk. Bag midt i ovnen ved 200° C i 12-15 min.

  • Dessert og kage
  • Pr. stk.: Energi 375 kJ, Kulhydrat 13 g, Fedt 3 g, Kulhydrat pr. 100 g 45 g
  • 20 stk.

Ingredienser

    • 50 g flydende margarine
    • 1½ dl skummet- eller minimælk
    • ½ pk. gær (25 g)
    • ¼ tsk. salt
    • 2 spsk. sukker
    • sødemiddel svarende til 20 g sukker,
    • f.eks. ½ tsk. flydende SØD
    • ca. 300 g hvedemel
  • Fyld
  • 60 g minarine
  • 2 tsk. Sød Strø
  • ½ spsk. stødt kanel

Fremgangsmåde

Dej
Varm mælken, til den er håndvarm. Smuldr gæren i. Tilsæt margarine, sukker, salt, sødemiddel og mel. Hold lidt af melet tilbage.

Ælt dejen grundigt. Rul den ud på et meldrysset bord ca. 30 x 40 cm.

Fyld
Stryg minarinen udover. Drys sødemiddel og kanel over.Rul dejen sammen til en tyk pølse, og skær den i 2 cm brede skiver med en skarp kniv. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir.

Skiverne kan med fordel lægges i muffinsforme, så er man sikker på, at de bevarer en flot form.

Stil til hævning ca. 45 min.

Pensel med mælk. Bag midt i ovnen ved 200° C i 12-15 min.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes