MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Kokosmakroner med fyld

Fremgangsmåde

Pisk æggehviderne meget stive. Sigt sødemiddel i under piskning. Vend kokosmel, rosiner, abrikostern og chokoladestykker i.

Sæt på en bageplade med bagepapir med en teske.

Bag ved 175° C på næstøverste rille i ovnen i 10-12 min.

  • Dessert og kage
  • Pr. stk.: Energi 150 kJ, Kulhydrat 3 g, Fedt 3 g, Kulhydrat pr. 100 g 28 g
  • 40 stk.

Ingredienser

  • 2 æggehvider
  • 50 g Atwel eller Perfect Fit eller andet søde- og bagemiddel
  • 125 g kokosmel
  • 50 g rosiner
  • 50 g tørrede, lyse abrikoser i små tern
  • 50 g grofthakket, mørk chokolade

Fremgangsmåde

Pisk æggehviderne meget stive. Sigt sødemiddel i under piskning. Vend kokosmel, rosiner, abrikostern og chokoladestykker i.

Sæt på en bageplade med bagepapir med en teske.

Bag ved 175° C på næstøverste rille i ovnen i 10-12 min.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes