MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Konfekt med bailey

Fremgangsmåde

Skold mandlerne, smut dem og blend dem til fint mel. Bland sødemiddel i. Tilsæt Bailey og kakao, og ælt massen godt.

Tril 25 små kugler.

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt over vandbad eller ved lav effekt i en mikrobølgeovn. Vend kuglerne i chokoladen og stil dem på bagepapir.

Afkøl dem. Opbevar Bailey konfekt i køleskab.

  • Dessert og kage
  • Pr. stk.: Energi 175 kJ, Kulhydrat 2 g, Fedt 3 g, Kulhydrat pr. 100 g 21 g
  • 25 stk.

Ingredienser

    • 100 g mandler
    • 50 g Atwel eller Perfect Fit
    • 2 spsk. Bailey likør
    • 1 tsk. kakao
  • Pynt
  • 50 g mørk chokolade med mindst 70% kakaoindhold

Fremgangsmåde

Skold mandlerne, smut dem og blend dem til fint mel. Bland sødemiddel i. Tilsæt Bailey og kakao, og ælt massen godt.

Tril 25 små kugler.

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt over vandbad eller ved lav effekt i en mikrobølgeovn. Vend kuglerne i chokoladen og stil dem på bagepapir.

Afkøl dem. Opbevar Bailey konfekt i køleskab.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes