MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Kransekager

Fremgangsmåde

Bland mandelmelet med sødemiddel og saml det med æggehviderne. Sprøjt massen ud med en sprøjtepose på en bageplade og pynt med en hasselnød.

Bag kagerne ved 225ºC i ca. 7 min. til de er lysebrune.

Alternativ
Kan evt. pensles med overtrækschokolade, når de er blevet kolde.

  • Dessert og kage
  • pr. stk.: (med overtrækschokolade): Energi 325 kJ, Kulhydrat 4 g, Fedt 5 g, Kulhydrat pr. 100 g 21 g
  • 25 stk.

Ingredienser

    • 250 g smuttede, malede mandler
    • 50 g Atwell eller Perfect Fit eller andet søde- og bagemiddel
    • 3 æggehvider
    • evt. lidt mandelessens
  • Pynt
  • 25 hasselnødder
  • evt. 50 g overtrækschokolade

Fremgangsmåde

Bland mandelmelet med sødemiddel og saml det med æggehviderne. Sprøjt massen ud med en sprøjtepose på en bageplade og pynt med en hasselnød.

Bag kagerne ved 225ºC i ca. 7 min. til de er lysebrune.

Alternativ
Kan evt. pensles med overtrækschokolade, når de er blevet kolde.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes